Apps stuck loading, email works?

Hi guys. I'm sad to say that I joined the community because I can't get my phone to function and I have no clue what I am doing.

A month ago, I got a Kyocera Hydro for Boost. I'm poor, what can I say? Anyway, the phone worked marvelously- until my power button got stuck. Mailed in to Kyocera, just got a replacement in the mail a few days ago.

Ever since, my apps will only work on WiFi. Occasionally, they will sort of function on my 3G connection, but even at full reception, I'm getting super slow loading with FB, Netflix 90% of the time will never load or go to a black screen, Pandora won't do anything, etc. I'm still able to check my email and do Google searches. Actually, now that I think of it, I've only tried to use my FB app on Wifi, I'm not actually sure the rest work on it. Will have to test later.

I have not a clue why suddenly I can't use my apps. I even checked my data usage, but if I'm reading it right, I haven't even used 1gb of data, and Boost kind of slows you down after I thing 2GB, if I recall.

Googling this problem is not turning up results. I tried to search the forums, but I'm not sure I'm doing it correctly as when Ihit search, it just reloaded the forums thread list thing.

I'm so confused, guys. So confused.

ETA: I can't even get the stinking Play Store to load, and IF it does, when I try to select anything, THEN it won't load. I haz a sad.

Show Accepted Answer

Guest Quick Reply (No URL, BBcode or HTML)

Last post by garrett41
4 hours ago
Last post by fgreen
17 minutes ago
Last post by gbeier
4 hours ago
Last post by uwolff
19 minutes ago
Last post by oroob
3 hours ago
Last post by koss.angel
4 hours ago
Last post by gust.wisozk
2 hours ago
Last post by kale51
3 hours ago
Last post by noel43
4 hours ago
Last post by giovani.cole
4 hours ago
Last post by alaina36
2 hours ago