[Q] Xperia Ray Boot-Loop(Tried Everything) Help

Hello Friends, (The topic could be added with "USB device not recognized" as well.)
I have rooted the Optimax v1.1 Rom months ago on my Xperia Ray. I cannot ask these at the Optimax thread because I dont have any posts up to now. Yesterday I wanted to change my rom but before doing the procedures, I erased all the data both in phone root and sd card by settings section on phone. Then my phone didn't worked again. There is a boot-loop problem. I have been searching for 7 hours and did every possible ways that people talked and still couldn't solve the problem. First and very important problem is that when I plug the phone in flashmode or fastmode windows gives an error of "USB device not recognized". I removed all the sony stuff and flashtool and pda.net drivers. I also removed all the staff which includes "Xperia" at regedit. Then I tried the steps at for so many times. However it still doesnt recognize therefore I cannot flash the boot-loop problem solver. The only way that boot-loop doesnt occur is when I plug the phone to computer and turn it on with normal way. I cannot use application menu since there isnt any launcher application is installed also there isnt any keyboard application. Therefore I cannot do anything about this. I wrote a long paragraph to explain my problem because I have a midterm two days later which means I can't explain the issue to people by one by. I hope you can help me.

Show Accepted Answer

Guest Quick Reply (No URL, BBcode or HTML)

Last post by vgerhold
3 hours ago
Last post by ograham
3 hours ago
Last post by amanda77
4 hours ago
Last post by junior.stark
3 hours ago
Last post by ymetz
34 minutes ago
Last post by nbernhard
1 hour ago
Last post by qbeier
3 hours ago
huge problem!!!
Started by dawn38
Last post by bruen.rylan
3 hours ago