GT-I9100 Nand r/w corruption suspected

Hello people of XDA!
I know that this thread may be repetitive, but I unfortunately didn't find any help in all threads regarding GSII's NAND r/w problem.
So in short, I will explain what happened to this device
I bought this GSII brand new as my 1st flagship device, and I am kind of sentimentally connected to it, if not I would've thrown it in trash a long time ago.
So here is the thing
I had stock firmware on this device (4.1.2 JB) , and after some time decided to flash CM 11 on it when it came out, and had it on my phone for 4-5 weeks but I instantly noticed that my device was overheating with that ROM so I decided to get back on stock firmware, unfortunately thing is that i flashed android 4.0.3 ICS (Movistar Mexico) then my device got bricked (I had a really bad knowledge back then about roms and things that I SHOULD and SHOULDN'Tdo), anyway I tried fixing the mess I made by flashing my original android 4.1.2 JB rom (Telenor Serbia) hoping that will solve my bricked device, but unsuccessfully. Then I tried flashing again standardly for maybe 4-5 times with no success and decided to explore more functions that odin provides, so I checked NAND erase all last time I flashed and I guess made a huge mistake, but still I couldn't boot my device, I tried hard resetting it (I lost my power button while replacing the screen of my phone, so I couldn't boot into recovery to check if device is soft bricked or really hard bricked, but download mode works just fine). Still I tried, I flashed custom kernels hoping they would fix this brick but nothing happened, I would really like to get this thing working again, I had no success at finding a good mainboard to replace the old one, and doing it in official repair shops and non-official ones costs more than the phone itself. Sorry for asking the same old question I guess but I would be really thankful if I could get this working again!

Show Accepted Answer

Guest Quick Reply (No URL, BBcode or HTML)

Last post by slueilwitz
4 hours ago
Last post by ben86
2 hours ago
Galaxy note 2
Started by sim50
Last post by matteo.homenick
3 hours ago
Last post by rwiegand
4 hours ago
Last post by greg.hartmann
2 hours ago
Last post by leonor12
26 minutes ago
Last post by jon.schaefer
2 hours ago
Last post by citlalli35
4 hours ago
Last post by kunde.rogelio
2 hours ago
Last post by xaufderhar
51 minutes ago
Last post by alva.davis
35 minutes ago
Last post by kayla.connelly
1 hour ago