Bootloop!!!someone please help

Hey everyone, I have an HTC one my and I'm getting some kind of bootloop, it starts up and goes to the second logo (HTC ONE) then turns off, so I tried going into recovery mode and deleting the petition cached but it didn't do anything so I tried factory reset but as soon as it starts reseting, it turns off then goes back to the bootloop, if had someone replace a battery before and it shows in recovery mode
E:missing bitmap oem_unlock_bg (code-1)
E:missing bitmap oem_unlock_bg_yes
E:missing bitmap oem_unlock_bg_no
E:missing bitmap icon_ruu
write host code success handle_cota_install:can't mount /sdcard, 1 times handle_cota_install:can't mount /sdcard, 2 times,
handle_cota_install:can't mount /sdcard, 3 times,
handle_cota_install:can't mount /sdcard, 4 times, handle_cota_install:can't mount /sdcard, 5 times,

Please respond someone, this tool me forever to write down lolol, your help will be much appreciated

Show Accepted Answer

Guest Quick Reply (No URL, BBcode or HTML)

Last post by hayley44
3 hours ago
Last post by gaylord.june
2 hours ago
Last post by hackett.ahmed
4 hours ago
Last post by heath75
4 hours ago
Last post by qpollich
3 hours ago
Last post by ramon.bartoletti
2 hours ago
solved!
Started by estell.oconner
Last post by cbeatty
2 hours ago
Last post by ernestine89
4 hours ago
Last post by njast
4 hours ago
Last post by ulindgren
4 hours ago
SIP SMS?
Started by eliza80
Last post by aemard
4 hours ago
XOLO Q700
Started by ibreitenberg
Last post by shields.benjamin
2 hours ago